Over VSL air-o-vent

VSL air-o-vent is leverancier van ronde en rechthoekige luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van klimaatbeheersingssystemen. De visie van VSL air-o-vent is erop gericht om u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw kerncompetenties. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en service. 

Groot productsortiment

VSL air-o-vent heeft een groot productassortiment welke uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast kunnen wij voorraadhoudend zijn voor uw standaard producten. Vraag naar de mogelijkheden. 

Advies

VSL air-o-vent kan u in de ontwerpfase van uw installatie adviseren over de toe te passen luchtkanalen en apparatuur en de juiste selecties voor u maken.

Montage

Ondersteuning nodig in de montage? VSL air-o-vent kan u van dienst zijn bij het inmeten, monteren en isoleren van de luchtkanalen en luchttechnische apparatuur. 

Samenwerking

VSL air-o-vent beschikt met Vink Systemen over een grote productiecapaciteit voor luchtkanalen en luchttechnische componenten (dakkappen, dakdoorvoeren, buitenluchtroosters, geluiddempers, enz). Hierdoor kan er snel en flexibel maatwerk geleverd worden. 

Afhalen of bezorgen

Uw bestelling direct meenemen? Voor voorraadproducten kunt u dagelijks terecht op ons afhaalcentrum aan de Nijverheidstraat 1 in Katwijk. Op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur (vrijdag tot 15.00 uur).

Wij zijn onderdeel van Vink Groep