2 mei 2022

Mooie levering voor het project Café de Post

In opdracht van Fine Air Klimaattechniek hebben wij diverse materialen mogen leveren voor project Café de Post in Midwoud. Dit traject was sinds 2020 actueel en hiervoor hebben wij eind vorig jaar opdracht gekregen om de materialen te leveren. Vanaf de offertefase hebben wij een groot aandeel gehad met betrekking tot het ontwerp, verder zijn wij ook nauw betrokken geweest bij de begeleiding tijdens de uitvoering. Hieronder een opsomming van de producten en materialen die wij geleverd hebben:  

  • Buitenopstelling WTW t.b.v. 7000 m3/h incl. regeling, co2 sensoren & drukverschil schakelaars.
  • Uitgerust met een extra compartiment voor eventuele uitbreiding met koelbatterij.
  • Air Socks/luchtslangsysteem.
  • 95m2 groot rond kanaalwerk, incl. hulpstukken, geïsoleerde dak doorvoeren, dak beugels e.d.
  • Coulissendempers.
  • 90 m1 klein rond kanaalwerk incl. hulpstukken.
  • Diverse plafond & wandroosters.
  • Het leveren en monteren van de stuccobeplating voor de dak kanalen.
  • Het vervaardigen van werktekeningen & projectbegeleiding.

De materialen en producten zijn gebruikt voor een verbouwing in een café waar geregeld grote feesten & partijen plaatsvinden. Bijgevoegd vindt u ook wat foto's van de dak kanalen voor de beeldvorming. Al met al een mooi project voor VSL met een fraai resultaat.