25 november 2021

Ons grote product assortiment en voorraad

Onze visie is om u als klant te ontzorgen, zodat uw organisatie zich kan concentreren op uw kernwerkzaamheden. Minimaal zo belangrijk is het grote productassortiment dat wij als VSL air aan kunnen bieden. In totaal hebben wij ruim 30.000 verschillende producten/artikelen in ons bestand. Hiervan zijn ruim 2.000 producten direct uit voorraad leverbaar. Met behulp van dit brede aanbod, vertrouwen wij erop u (bijna) altijd van dienst te kunnen zijn.

Samenwerking

VSL air beschikt met Vink Systemen over een grote productiecapaciteit voor luchtkanalen en luchttechnische componenten (dakkappen, dakdoorvoeren, buitenluchtroosters, geluiddempers, enz). Hierdoor kan er snel en flexibel maatwerk geleverd worden. 

Afhalen of bezorgen

Uw bestelling direct meenemen? Voor voorraadproducten kunt u dagelijks terecht op ons afhaalcentrum aan de Nijverheidstraat 1 in Katwijk. Op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur (vrijdag tot 15.00 uur).

Vink Groep

De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriële afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca. Tot Vink Groep behoren: