16 juni 2021

Tijdelijke prijsstijging in verband met hoge staalprijzen

Gezien de grote onrust op de internationale staalmarkt en de fluctuaties in de grondstofprijzen zijn wij helaas genoodzaakt om per 1 juli 2021 een extra staalprijscorrectie door te voeren.  De prijzen van grondstoffen zijn de afgelopen maanden enorm sterk gestegen en de verwachting is dat dit prijsniveau tot eind van het vierde kwartaal blijft stijgen. De staalprijscorrecties zijn op de onderstaande productgroepen toegepast:

Productgroep Huidig Q3
Spiraal gefelste buizen Ø 80 t/m 800 mm 15% 15%
Spiraal gefelste hulpstukken (safe) 7% 7%
Instortkanalen & hulpstukken 12% 20%
Bevestiging & afdichtingsproducten 7% 9%
Flexibele stangen 10% 10%
Brandwerende producten 0% 3%
Geluidwerende producten 7% 7%
Dakkappen 7% 7%
Ventilatoren 5% 5,5%
Kleppenregisters & volumeregelaars 4% 4%
Filters 0% 0%
Roosters 4% 5%
Batterijen Op aanvraag Op aanvraag
Kanaaltoebehoren 5% 5%


Deze staalcorrectiefactor geldt op basis van de prijslijst welke u op onze website kunt vinden.

Voor slangen geldt het volgende:

Op dit moment is i.v.m. de grote drukte de levertijd van de geïsoleerde flexibele slangen 8 weken

Wij blijven de staalmarkt nauwlettend volgen en indien de marktomstandigheden het toelaten zullen wij de staalcorrectiefactor zo snel mogelijk afschalen of opheffen. Wij vertrouwen erop u hiermee op een passende wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers via 071 - 40 98 475 of stuur een mail naar info@vslair.nl.