14 juni 2021

De transitie van VSL air

Na de overname door FIELDS Group is Vink Groep volop in beweging. Hiervan is de interne verhuizing van VSL naar het nieuwe gerealiseerde kantoor een prachtig voorbeeld. De processen worden herzien en indien nodig aangepast om onze dienstverlening voor de klant te optimaliseren. Hier is de aanstaande transitie van VSL air-o-vent ook onderdeel van en wordt bij deze nader toegelicht.

De transitie start met een naamswijziging, waarbij VSL air-o-vent wordt gewijzigd in VSL air. Deze nieuwe naam geeft in één keer duidelijk weer waarvoor klanten bij VSL air aan het juiste adres zijn, namelijk lucht en luchttechnische componenten. Een heldere, logische en herkenbare naam.

Per 1 juli gaat VSL air, onder de vleugels van Lex Verheij, fungeren als verkooporgaan van Vink Products. Dit betekent dat VSL air dusdanig wordt ingericht dat de huidige klanten, van zowel VSL air  als Vink Systemen, voor alle luchtkanalen en luchttechnische componenten terecht kunnen bij één en hetzelfde loket. Het wordt voor klanten duidelijker en eenvoudiger. Daarnaast wordt het magazijn van Vink Products overgeheveld naar VSL air en de afdeling Leveringen gaat over van Vink Systemen naar VSL air.

Het team van VSL air wordt uitgebreid met Robin Noort en Wim Schaap. Robin Noort wordt per 1 juli Teamleider van de samengevoegde afdelingen Leveringen van Vink Systemen en Handel van VSL air-o-vent. De nieuwe naam van deze afdeling wordt Verkoop Componenten onder de naam van VSL air.

Er staat een mooie toekomst te wachten, maar om daar te komen, moeten de schouders er eerst onder. Wij ontvangen u graag in ons nieuwe kantoor voor een lekkere kop koffie. Wellicht in combinatie als u iets komt ophalen aan onze nieuwe afhaalbalie.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Lex Verheij via telefoonnummer 06-20510022 of per mail lexverheij@vslair.nl.