21 mei 2021

Nieuwe VSL locatie op hetzelfde Vink Groep terrein

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen informeren over een wijziging aangaande onze huisvesting op het terrein van Vink Groep. Het betreft een interne verhuizing van zowel het kantoor als de afhaalbalie, die geheel vernieuwd zijn!

Per dinsdag 25 mei zijn wij te vinden aan de andere kant van het Vink Groep terrein. Vlakbij de uitgang, waar voorheen het logistieke kantoor van Vink Products gevestigd was, is per 25 mei VSL air gevestigd. Onder dit nieuwsbericht is een afbeelding van het terrein te vinden, welke de interne verhuizing visueel toont.

Afgelopen periode is het vast niet onopgemerkt gebleven dat op de nieuwe locatie een verbouwing heeft plaatsgevonden. Dankzij deze verbouwing is er een gloednieuw kantoor met prachtige afhaalbalie gerealiseerd. Dit alles om u als klant nog beter van dienst te zijn.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Lex Verheij via telefoonnummer 06-20510022 of per mail lexverheij@vslair.nl.