26 mei 2021

De toegevoegde waarde van VSL air voor uw organisatie

Zoals u wellicht weet, zijn wij leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van klimaatbeheersingssystemen. Wij hebben een groot productassortiment, die uit voorraad leverbaar zijn en kunnen tevens voorraadhoudend zijn voor uw standaard producten. Onze visie is om u als klant te ontzorgen, zodat uw organisatie zich kan concentreren op uw kern-werkzaamheden.

Maatwerk door samenwerking

VSL air beschikt over een eigen, grote productieruimte in Katwijk ZH. Dit maakt VSL air de juiste partij als het gaat om uw vormstukken met afwijkende maten en vormen. Aanpassen van een bestaand luchtkanaal, een unieke vorm van een bocht of een specialistische oplossing van bijvoorbeeld een rooster in de gevel of in het plafond?  Alles is mogelijk. Tevens kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van Vink Products daardoor zijn wij in staat om snel te schakelen en grotere hoeveelheden te produceren.  

Projectbegeleiding

Wilt u, tijdens een project, niet voor verrassingen komen te staan? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken en u kunnen voorzien van advies. Denk hierbij aan een advies over de juiste luchtkanalen en luchttechnische apparatuur. Hierna werken wij, in goed overleg, de maatoplossingen uit,  desgewenst nemen wij de montage van u over.

VSL air is voorraadhoudend, in staat om snel maatwerk te leveren en kan u voorzien van professioneel advies door onze expertise. Is uw interesse gewekt? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u behoefte aan een offerte? Neem gerust telefonisch contact op via 071 - 40 98 475 of stuur een mail naar info@vslair.nl.