1 april 2021

Tijdelijke prijsstijging in verband met hoge staalprijzen

De grote onrust op de internationale staalmarkt is u waarschijnlijk niet ontgaan. Er is een sterke vraag naar staal en het aanbod is laag, doordat fabrieken capaciteit hebben afgeschaald en moeite hebben om de sterke vraag te kunnen bijbenen. De prijzen van verzinkt staal zijn de afgelopen maanden enorm sterk gestegen en de verwachting is dat dit prijsniveau tot eind van het derde kwartaal zo blijft. 

Door deze ontwikkeling zijn wij helaas genoodzaakt om per 1 april 2021 onderstaande staalcorrectie-factoor toe te passen op een aantal van onze producten.

Productgroep Staalcorrectiefactor
   
Spiraal gefelste buizen ø80 t/m 800mm 15%
Spiraal gefelste hulpstukken (Safe) 7%
Instortkanalen & hulpstukken 12%
Spiro beugels 7%
Kleppenregisters & volumeregelaars 4%
Roosters 4%
Kanaaltoebehoren 5%
   

Deze staalcorrectiefactor geldt op basis van de prijslijst welke u op onze website kunt vinden. De staalcorrectiefactor geldt voor uitleveringen vanaf 1 april 2021.

Wij blijven de staalmarkt nauwlettend volgen en indien de marktomstandigheden het toelaten zullen wij de staalcorrectiefactor zo snel mogelijk afschalen of opheffen. Wij vertrouwen erop u hiermee op een passende wijze te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Neem gerust telefonisch contact op via 071 - 40 98 475 of stuur een mail naar info@vslair.nl.