23 februari 2021

Joost van Eysden versterkt ons team

Per 1 februari jongstleden is het team van VSL air-o-vent uitgebreid. Vanaf deze datum is Joost van Eysden bij ons gestart als commercieel medewerker. In deze functie gaat Joost zich veelal bezig houden met verkoop gerelateerde werkzaamheden, waarbij hij een belangrijke schakel is tussen onze klanten en de interne organisatie.

Joost is geboren en getogen in Voorschoten. Hier woont hij in het centrum van het dorp samen met zijn vriendin. In zijn vrije tijd is Joost onderdeel van de vrijwillige manschap bij de brandweer in Voorschoten. "Dit is een uit de hand gelopen hobby". Na twee jaar de PABO opleiding te hebben gevolgd in Leiden heeft Joost jarenlang met veel plezier zijn heil gezocht in de horeca. Door meer behoefte aan structuur en ritme heeft Joost twee jaar geleden gekozen voor een kantoorbaan. In de functie van service agent heeft Joost anderhalf jaar gewerkt bij Lightmakers, waar zijn contract afliep en uiteindelijk zijn functie werd opgeheven. 

Door een bekende is Joost gewezen op onze vacature en nu is hij onderdeel van ons team. Over de verwachtingen bij VSL is Joost duidelijk: "Een afwisselende uitdaging in een nieuwe uitdagende branche, waar ik veel hoop te gaan leren".  Joost is al een aantal weken werkzaam en heeft een fijne eerste indruk van de organisatie, collega's, klanten en werkzaamheden. "Het ene moment verwerk je orders, om vervolgens in het magazijn producten te zoeken en vijf minuten later spreek je de volgende klant via de telefoon". Daarnaast vind Joost het heel erg gaaf om te zien hoeveel vertrouwen klanten in VSL hebben en hoe dit waargemaakt wordt.

Via deze weg willen wij, je collega's van VSL air-o-vent BV, je van harte welkom heten. Heel veel plezier en succes bij je nieuwe job.