25 augustus 2020

Hogere duurzaamheid voor kantoorpand In Den Haag

VSL is werkzaam geweest op een mooi project voor het verduurzamen van een kantoorpand in Den Haag. Het kantoorpand op de Zinkwerf was toe aan modernisatie wat betreft de duurzaamheid van het pand. Het kantoor moest voorzien worden van een goed en comfortabel binnenklimaat. Hiernaast moest het energiezuiniger worden en ook de exploitatiekosten omlaag. Daarom is het kantoorpand onder handen genomen.

Het kantoorpand is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en geïsoleerd luchttransport over het dak. Deze luchttechnische installatie bestaat uit spiro geïsoleerde kanalen, welke vervolgens zijn voorzien van aluminium zeewaardig stucobeplating.

Het ontwerp van het project is verzorgd door Spijker Klimaatservice. De kanalen, roosters en overige luchttechnische componenten voor de verduurzaming van het pand zijn verzorgd door VSL air-o-vent. Dankzij de uitgevoerde werkzaamheden realiseert het kantoorpand een hogere duurzaamheid, wat resulteert in een lager energieverbruik van het kantoorpand.