12 mei 2020

Dakkappen voor een fabrikant droogbloemen

VSL heeft werkzaamheden uitgevoerd voor een grote fabrikant van droogbloemen en decoraties. Deze fabrikant exporteert zijn producten over de hele wereld. Voor deze fabrikant hebben wij dakkappen ontworpen en geproduceerd, welke zijn bevestigd op het dak. De dakkappen maken deel uit van de installatie die het binnenklimaat van de drogerij verzorgt.

Er zijn in totaal 12 dakkappen geplaatst welke een totale volume capaciteit hebben van 30.000 m3 per uur. De volume wordt beheert door middel van onze volumeregelaars. De dakkappen zijn onderdeel van een totaal installatie, deze zorgt voor een inblaas temperatuur van toevoerlucht van 110℃. De dakkappen zijn verdeeld over het volledige dak van de drogerij, hierdoor wordt de toevoerlucht over het totale oppervlak van de drogerij verdeeld.

Het ontwerp, de productie en de uitvoering is volledig gerealiseerd door verschillende organisaties binnen Vink Groep. Zo heeft VSL air-o-vent het ontwerp en de speciale componenten verzorgt. Hiernaast zijn de dakkappen en kanalen gefabriceerd door Vink Products. En heeft Vink Systemen de montage van de installaties verzorgt.