11 november 2020

Product-in-beeld: spiraal gefelste buizen & hulpstukken in SAFE uitvoering

 

Onze spiraal gefelste buizen & hulpstukken worden standaard uitgevoerd in gegalvaniseerd staal. Echter zijn er ook andere materialen mogelijk. In dit nieuwsbericht wordt de SAFE uitvoering toegelicht.

Spiraal gefelste buizen & hulpstukken in SAFE uitvoering

VSL air-o-vent is leverancier van ronde kanalen en hulpstukken in SAFE uitvoering. Zoals bijvoorbeeld bochten (verschillende hoeken), verlopen, T stukken, zadels en regelkleppen (voorzien van de bekende blauwe VSL verstelknop). Uiteraard voldoen al onze producten aan de LUKA D norm.

VSL SAFE ring

De VSL SAFE ring maakt het mogelijk om uw luchttechnische installatie eenvoudiger te monteren, wat resulteert in snellere installatietijd. De VSL Safe ring zorgt daarnaast voor een luchtdichte verbinding waarbij afkitten of tape niet meer nodig is.

Materialen

De spiraal gefelste buizen en hulpstukken zijn te verkrijgen in gegalvaniseerd staal, roestvaststaal of aluminium. Alle producten kunnen worden afgewerkt met zowel een inwendige als uitwendige coating.

Afmetingen

Spiraal gefelste buizen hebben standaard een lengte van 3 meter, andere lengtes zijn op aanvraag leverbaar. 

Meer weten over ons assortiment?

Heeft u specifieke wensen of vragen over onze spiraal gefelste buizen en hulpstukken in SAFE uitvoering? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.