15 juli 2019

Wij zoeken een allround werkvoorbereider m/v

Op dit moment is er ruimte voor een Allround werkvoorbereider en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent de persoon die het allemaal regelt! Je kunt schakelen van de ene naar de andere handeling; van regelen naar onderhandelen, van plannen naar calculeren, van administreren naar snel een praktisch probleem oplossen. Je bent nauwkeurig en weet productie-, magazijn- en transportorders tijdig te verwerken. Als de klant bij jou aan de balie staat, help jij hem met de juiste technische oplossing op zijn vraag. Bij specials ga  je aan de slag op de computer en verwerkt de aanvraag tot een technische tekening.  Dit overleg je met jouw collega’s, maar niet voordat je berekend hebt of het haalbaar is. Met jouw technische kennis weet jij dit als geen ander. Problemen ken jij niet. Die los je direct op door te schakelen met de betrokken partijen. Je doet alles voor een goede service.

Spreken wij jou met deze functieomschrijving aan? Bekijk dan of onderstaand profiel bij jou past:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding installatietechniek
  • Je hebt 2 jaar werkervaring opgedaan in de installatiebranche, bij voorkeur in de luchttechniek
  • Je bent de beste in AutoCAD
  • Je hebt affiniteit met administratieve processen
  • Je hebt een proactieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Lukt het niet helemaal? Dan ben je niet bang om een collega om hulp te vragen
  • Je bent accuraat en beschikt over een analytisch vermogen waardoor je in staat bent om snel te schakelen en verbanden te leggen
  • Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden:

Naast een goed salaris en een goede werksfeer krijg je alle ruimte en kansen om je werkzaamheden en je eigen ontwikkeling vorm te geven binnen VSL air-o-vent BV. De ontwikkeling van medewerkers staat hoog in het vaandel. Wij bieden dan ook goede doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Wie zijn wij? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Lex Verheij, Technisch Commercieel Manager, telefoon 06 20 51 00 22.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Diana van Rijswijk RPP, Hoofd Personeel & Organisatie (dianavanrijswijk@vslair.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.