20 januari 2020

Op zoek naar een plenum op maat?

Ook voor plenums bent u bij VSL air-o-vent aan het juiste adres. Hierbij komen uw wensen op de eerste plaats. Aan de hand van deze eisen komen wij tot een plenum naar wens, die voldoet aan uw maatstaf of die van uw klant. Wij beschikken over een eigen, grote productieruimte in Katwijk ZH. Dit maakt VSL air-o-vent de juiste partij als het gaat om plenums met afwijkende maten, vormen en toepassingen. 

Advies

VSL air-o-vent kan u in de ontwerpfase van uw installatie adviseren over de toe te passen luchtkanalen en apparatuur en de juiste selecties voor u maken. Heeft u vragen over plenums, de verschillende toepassingen of over een ander product uit ons assortiment? Wilt u een offerte? Neem gerust telefonisch contact op via 071 - 40 98 475 of stuur een mail naar .