28 maart 2019

Project aan het Marie Heinekenplein bijna afgerond

In een eerder stadium is een nieuwsbericht verschenen over de start van het project aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Bij deze een update over hetzelfde project, dat zich momenteel in afrondende fase bevindt. 

In opdracht van Airco Team B.V. uit Nieuw-Vennep hebben wij een complete afzuigingsinstallatie gerealiseerd voor twee restaurants naast de Heineken Experience. Hiervoor hebben wij onder andere rechthoekig kanaalwerk, tegen een gevel van 36 meter, gemonteerd. Dit kanaalwerk is voorzien van een interne scheiding zodat de luchtstromen van beide restaurants gescheiden blijven.

Het kanaalwerk is bij ons in de fabriek in de juiste kleur gespoten. Montage was secuur werk en vereiste hoge mate van vakmanschap op een hoge steiger langs de gevel. Binnen in de restaurants zijn de kanalen voorzien van uitwendige akoestische isolatie in verband met specifieke geluidseisen. Verder zijn er ventilatoren en brandkleppen gemonteerd. De montagewerkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met Soprowa Elsaker B.V.