30 januari 2019

Realiseren van afzuigingsinstallatie voor twee restaurants

Eind februari gaan wij een mooie opdracht aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam uitvoeren. In opdracht van Airco Team B.V. uit Nieuw-Vennep gaan wij een complete afzuigingsinstallatie realiseren voor twee restaurants naast de Heineken Experience. Hierbij wordt onder andere rechthoekig kanaalwerk, met een totale lengte van 36 meter, verticaal tegen de gevel aan gemonteerd. Het rechthoekige kanaal is voorzien van een interne scheiding, zodat de luchtstromen van de restaurants gescheiden blijven. Het rechthoekig kanaalwerk wordt bij ons in de fabriek op kleur gebracht. Dit betekent voor de montage op een steiger een nauwgezette klus. Binnen in de restaurants worden de kanalen voorzien van uitwendige akoestische isolatie in verband met geluideisen. Verder worden er ventilatoren en brandkleppen gemonteerd. De montagewerkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met Soprowa Elsaker B.V. en duren circa 4 weken.