17 januari 2019

Apotheek Transvaal is geopend door minister Bruins

In opdracht van zusterbedrijf Induct Industrial Contracting hebben wij een energiezuinige adiabatische luchtbehandelingsunit en diverse componenten geleverd voor Apotheek Transvaal in Den Haag. De geleverde producten hebben uiteindelijk bijgedragen aan drukhi√ęrarchische cleanrooms en productieruimtes, die boven de apotheek zijn gerealiseerd. Verder heeft zusterbedrijf Vink Systemen BV puik werk afgeleverd qua engineering en advies. Vink Products BV, ook een zusterbedrijf, heeft luchtkanalen met hoge reinheidsklasse geproduceerd en geleverd. Als eindproduct is een volledige turn-key cleanroom afgeleverd.¬†

Op 16 januari 2019 heeft minister Bruno Bruins (minister voor Medische Zorg) het nieuwe laboratorium Apotheek Transvaal geopend.