21 januari 2019

Aan de slag bij het Montessori College Oost in Amsterdam

Deze week zijn we gestart met een mooi en uitdagend project. Het Montessori College Oost in Amsterdam krijgt nieuwe sportfaciliteiten, waaronder twee nieuwe gymzalen. De gymzalen krijgen een bruto vloeroppervlakte van circa 1.650m2. Wij gaan de complete luchttechnische installatie(s) en componenten leveren en monteren. De nieuwe uitbreiding springt in het oog en laat zien dat er aandacht is voor sport. Het gebouw wordt duurzaam gemaakt met behulp van zonnepanelen, een warmtepomp, LED-verlichting, waterbesparende toiletten en diverse weers-afhankelijke regelingen. Ook wordt 'het gebouw gasloos gemaakt met het oog op de toekomst en daarom is het pand full electric ontwikkeld. Een omschakeling waarbij elektriciteit de energiebron is, bij voorkeur groene stroom. 

Bron onderstaande foto's: AHH