10 december 2018

Eind december hebben wij aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen zijn wij tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Gedurende deze periode zijn wij telefonisch en per mail niet bereikbaar. Woensdag 2 januari 2019 staan wij weer een heel jaar voor u klaar. 

Namens het gehele team van VSL air o vent wensen wij u gezellige feestdagen en een succesvol 2019 toe!

De laatste leveringen van 2018

Heeft u eind december/begin januari materiaal nodig? Woensdag 19 december zullen de laatste leveringen worden geladen, die op donderdag 20 december worden afgeleverd. Dinsdag 18 december is tevens de laatste dag waarop goederen afgehaald kunnen worden.

Vanaf woensdag 2 januari 2018 staan wij weer voor u klaar. De eerste leveringen in het nieuwe jaar met ons eigen transport worden uitgeleverd vanaf donderdag 3 januari 2019.