9 oktober 2018

Project 48 appartementen in Badhoevedorp

Aan de Jan van Gentstraat 130 in Badhoevedorp worden 48 appartementen ontwikkeld door transformatie van een kantoorpand. De appartementen worden (her)ontwikkeld en te huur aangeboden. VSL air-o-vent heeft van Pro Airco opdracht gekregen om de complete luchttechnische installatie(s) te leveren en monteren. In samenwerking met zusterbedrijven Vink Systemen en Vink Products wordt uitvoering en productie gerealiseerd.

Indicatiecijfers werkzaamheden VSL air-o-vent

  • 200m2 rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk
  • 80m1 rechthoekig gegalvaniseerd met omtrek tot 1.000mm
  • 650m1 rond spiralo kanaalwerk met hulpstukken t/m 315mm
  • 110 stuks ronde brandkleppen
  • 96 stuks BUVA smart valves geregeld op Co2
  • 34 stuks op maat gemaakte uitblaasplenums met verse luchtaansluiting
  • 34 stuks toevoerroosters
  • Inregelen installatie
  • Buiten opgestelde WTW unit van 6.000m3/h

Vink Groep

De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriële afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca. Tot Vink Groep behoren: