24 juli 2018

Mooi project in Maleisië staat op punt van starten

Deze week, om precies te zijn donderdag 26 juli 2018, gaan wij aan de slag in een gekoelde productieruimte in Maleisië. Voor dit project leveren wij diverse luchttechnische componenten. Denk hierbij onder andere aan ronde spiro kanalen, benodigde kanaalmaterialen, motor aangestuurde regelkleppen en constant volumeregelaars. Alle producten zijn vijf weken geleden per container verscheept en komen vandaag in Maleisië aan. Morgen wordt de container getransporteerd naar de bouwlocatie, zodat tijdig gestart kan worden.

Voor het project is speciaal een supervisor, via ons zusterbedrijf Induct Industrial Contracting, ingevlogen om een team van monteurs te begeleiden en samen de werkzaamheden succesvol te voltooien. In totaal neemt het project een bouwperiode van vijf werkweken in beslag. In de eerste twee weken en laatste week worden door ons werkzaamheden uitgevoerd. Het wordt bikkelen voor de heren, aangezien er 6 dagen per week, 10 uur per dag wordt gewerkt. Natuurlijk gaat dit goed komen, succes!

Vink Groep

De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriële afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca. Tot Vink Groep behoren: