15 november 2018

Eigen productieruimte luchtkanalen en luchttechnische apparatuur

VSL air-o-vent beschikt over een eigen, grote productieruimte in Katwijk ZH. Dit maakt VSL air-o-vent de juiste partij als het gaat om vormstukken met afwijkende maten en vormen. Door onze eigen productiefaciliteiten zijn wij in staat om snel te schakelen. Van het aanpassen van een bestaand luchtkanaal, een unieke vorm van een bocht tot een specialistische oplossing voor bijvoorbeeld een filterkast. Alles is mogelijk!

Groot productassortiment

Ons productassortiment is uit voorraad leverbaar en ook kunnen wij voorraadhoudend zijn voor uw standaard producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Afhalen of bezorgen luchttechnische apparatuur

Uw bestelling direct meenemen? Voor voorraadproducten kunt u dagelijks terecht op ons afhaalcentrum aan de Nijverheidstraat 1 in Katwijk. Op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur (vrijdag tot 15.00 uur).

Klant aan het woord, Wilco Zwiermans – Airco Team:

“Wanneer wij een spoedklus hebben, komt het voor dat onze monteurs vanuit Nieuw-Vennep naar Katwijk rijden om een product op te halen. Doordat het productassortiment van VSL air-o-vent uit voorraad leverbaar is, kan er namelijk snel geschakeld worden. De beschikking over een eigen fabriek is echt van toegevoegde waarde.”