16 juni 2017

Project tennisvereniging Overbos

Bij tennisvereniging Overbos in Warmond heeft VSL air-o-vent een compleet ventilatiesysteem gerealiseerd d.m.v. een buitenopgestelde WTW unit met 90% rendement. Inblaas van de lucht middels airsocks.

Ontwerp en uitvoering: VSL air-o-vent

Advies op maat voor iedere branche

VSL air-o-vent kan u in de ontwerpfase van uw installatie adviseren over de toe te passen luchtkanalen en apparatuur en de juiste selecties voor u maken. VSL air-o-vent beschikt met Vink Systemen over een grote productiecapaciteit voor luchtkanalen en luchttechnische componenten (dakkappen, dakdoorvoeren, buitenluchtroosters, geluiddempers, enz). Hierdoor kan er snel en flexibel maatwerk geleverd worden. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!