28 maart 2017

Klant aan het woord: dienstverlening VSL air-o-vent

Naast het leveren van standaard luchttechnische componenten, verzorgt VSL air-o-vent ook specials en maatwerk producten. Advisering en projectbegeleiding spelen hierbij een grote rol. De visie van VSL air-o-vent is er dan ook op gericht om klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kerncompetenties. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en service. Al jaren ontzorgt VSL air-o-vent zijn klant Airco Team met luchttechnische oplossingen op maat.

Klantervaring

Wilco Ziermans, directeur Airco Team, vertelt over zijn ervaringen met VSL air-o-vent: “Al meer dan 10 jaar maken wij gebruik van de diensten van VSL air-o-vent. De tijdsduur van de samenwerking wil wel wat zeggen over onze tevredenheid. VSL air-o-vent levert alle componenten voor ons kanaalwerk. Van spiraal gefelste buizen & hulpstukken, ventilatoren, roosters tot aan kleppenregisters.”

Projectbegeleiding VSL air-o-vent

Om te voorkomen dat een klant tijdens een project voor verrassingen komt te staan, bekijkt VSL air-o-vent samen met de klant de mogelijkheden en adviseren we over de beste luchtkanalen en luchttechnische apparatuur. Vervolgens werken we de maatoplossingen uit. 

Wilco vervolgt: “Het persoonlijke contact met VSL air-o-vent is heel prettig en absoluut een pluspunt. De projectbegeleider komt langs op locatie en denkt mee: advisering van het begin tot het einde van het traject. Daarnaast levert VSL air-o-vent ook onderaannemers, dit biedt de mogelijkheid om werk uit handen te geven. Wanneer wij het te druk hebben, kiezen we hiervoor.”

Advisering en service luchttechnische oplossingen

“De advisering en deskundigheid van VSL air-o-vent ervaren wij als uitstekend. Je blijft bij een bepaald bedrijf inkopen als je merkt dat de service goed is. En dat is bij VSL air-o-vent het geval. Helemaal nu er sinds een aantal jaar sprake is van een vast contactpersoon.” licht Wilco toe.

Eigen productieruimte luchtkanalen en luchttechnische apparatuur

VSL air-o-vent beschikt over een eigen, grote productieruimte in Katwijk ZH. Dit maakt VSL air-o-vent de juiste partij als het gaat om vormstukken met afwijkende maten en vormen. Door onze eigen productiefaciliteiten zijn wij in staat om snel te schakelen. 

Wilco: “Zowel VSL air-o-vent als Airco Team zijn gevestigd in de Randstad, vanuit Nieuw-Vennep zijn wij in ongeveer 25 minuten in Katwijk. Wanneer wij een spoedklus hebben, komt het voor dat onze monteurs heen en weer rijden om een product op te halen. Doordat het productassortiment van VSL air-o-vent uit voorraad leverbaar is, kan er namelijk snel geschakeld worden. De beschikking over een eigen fabriek is echt van toegevoegde waarde.”

Airco Team

Airco Team is specialist in airconditioning en klimaat beheersystemen in de Haarlemmermeer, de Bollenstreek en de Ronde Venen en ver daarbuiten. Van maatwerkadvies tot installatie, service en onderhoud.