28 november 2016

Project Trou moet Blycken

Trou moet Blycken is een herensociëtiet die is gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Grote Houtstraat 115 in Haarlem. Op maandag 30 juni 2014 heeft een brand de complete zolderetage verwoest. Naast de brand- en rookschade liepen de ondergelegen etages door het blussen zware waterschade op. Bijna twee jaar later is er begonnen aan de restauratie en herinrichting van het 18e eeuwse pand.

VSL-air-o-vent realiseert compleet luchtkanalensysteem

VSL air-o-vent realiseert in opdracht van Bernard Schulte BV uit Voorhout het complete luchtkanalensysteem inclusief de appendages. Door de grote productiecapaciteit voor luchtkanalen en luchttechnische componenten (dakkappen, dakdoorvoeren, buitenluchtroosters, geluiddempers etc) kan snel en flexibel maatwerk geleverd worden.  

Specials en maatwerk voor Trou moet Blycken

Om altijd een oplossing te bieden bij ieder complex project, hebben wij voor Trou moet Blycken diverse specials en maatwerk producten verzorgd.

  • Rechthoekig gegalvaniseerd kanaal 304 m2
  • Rond kanaal 151m-1
  • Rechthoekig kunststof kanaal PUR-POL 30mm  66 m2
  • Brandkleppen
  • Plafond-/wandroosters
  • Volumeregelaars
  • Geluiddempers
  • Leveren, monteren en isoleren van het luchtkanalen systeem

Realisatie project 

Opdrachtgever: Bernard Schulten BV
Adviseur E+W: Evert van Sligtenhorst
Aannemer: Burgy Bouwbedrijf

Herensociëteit Trou moet Blycken

Trou moet Blycken is een besloten herensociëteit in Haarlem met circa 250 leden. De geschiedenis van Trou moet Blycken, oorspronkelijk een rederijkerskamer, gaat terug tot 1503. Mogelijk is het gezelschap nog ouder. Trou moet Blycken is de enige rederijkerskamer in Nederland die onafgebroken is blijven bestaan.